MediaWiki:Acct creation throttle hit/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Anu ngaranjang ka ieu wiki maké alamat IP anjeun geus nyieun $1 akun salila $2, mangrupa jumlah anu diidinan dina sapoé. Ku kituna, anu ngaranjang maké ieu alamat IP samentawis mah moal bisa nyieun akun deui heula.