MediaWiki:Acct creation throttle hit/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Punten,pamaké alamat IP anjeun geus nyieun $1 rekening dina sapoé ieu. mangrupa jumlah nu di idinan dina sapoé. anjeun teu bisa nyieun deui samentara waktu.