MediaWiki:Actionthrottledtext/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Si masë kunder spamit, jeni të kufizuem me kry këtë veprim shumë herë për nji kohë shumë të shkurtë, dhe e keni tejkalue këtë kufizim. Ju lutemi provoni prap mbas disa minutave.