MediaWiki:Actionthrottledtext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Minangka upaya lumawan tumindak salah-guna, panjenengan diwatesi nalika ngayahi iki ping bola-bali tur rikat, lan panjenengan wis munjuli watesané. Mangga jajalen manèh mengko.