MediaWiki:Actionthrottledtext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Minangka sawijining pepesthèn anti-spam, panjenengan diwatesi nglakoni tindhakan iki sing cacahé kakèhan ing wektu cendhak. Mangga dicoba manèh ing sawetara menit.