MediaWiki:Actionthrottledtext/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kanggo ngukur anti-spam, Rika diwatesi gole nglakoni tikdakan kiye keseringen nang wektu sing cendhak, lan Rika uwis nglewati watese kuwe. Monggo dijajal maning nang sawetara menit.