MediaWiki:Actionthrottledtext/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Како мерка против злоупотреби, ограничени сте од вршење на ова дејство премногу пати во краток временски период, а го преминавте ограничувањето. Обидете се повторно за неколку минути.