MediaWiki:Actionthrottledtext/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Salaku tetengger anti-spam, anjeun teu diwenangkeun loba kitu peta dina jangka waktu anu sakitu heureutna. Mangga lajengkeun deui sanggeus sababaraha menit ka payun.