MediaWiki:Actionthrottledtext/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Anjeun diwatesan pikeun ngalakukeun ieu lalampahan nu loba teuing dina waktu sakeudeung, sarta anjeun geus kaleuleuwihi tina wates nu ditangtukeun. Pék coba deui sanggeus sawatara menit.