MediaWiki:Addedwatchtext/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!Faqja "$1" i është shtuar listës mbikqyrëse tuaj. Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe faqes së diskutimit të saj do të jepen më poshtë, dhe emri i faqes do të duket i trashëlistën e ndryshimeve së fundmi për t'i dalluar më kollaj.

Në qoftë se dëshironi të hiqni një faqe nga lista mbikqyrëse më vonë, shtypni "çmbikqyre" në tabelën e sipërme.