MediaWiki:Addedwatchtext/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!Kaca "$1" geus ditambahkeun ka awaskeuneun anjeun. Jaga, parobahan na kaca ieu katut kaca obrolanana bakal dibéréndélkeun di dinya, sarta kacana bakal katémbong dikandelan dina kaca Nu anyar robah sangkan leuwih gampang ngawaskeunana.

Mun jaga anjeun moal deui ngawaskeun parobahan na kaca éta, klik tumbu "Eureun ngawaskeun" na lajursisi.