MediaWiki:Admanager docu/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kanggo nambaih utawa mbuang wilayah iklan sekang kaca utawa kabeh kategori, tambahna utawa buang judhule nang ngisor kiye.