MediaWiki:Advancedrandom-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Добивање на случајна страница за било кој именски простор, чија страница за разговор или потстраница има врска до дадена страница. Може да се користи како Special:Advancedrandom/Template:Featured/Talk за добивање на случајна страница за разговор на некоја избрана статија, или пак како Special:Advancedrandom/Template:GFDL/File за добивање на случајна GFDL податотека