MediaWiki:AjaxLogin1/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ben Rika teyeng mlebu/login, Rika kudu nglebokna password sing anyar. Kiye bakal ngetokna Rika sekang halaman suntingan kiye lan Rika bisa kelangan tulisan sing lagi disunting sekiye.