MediaWiki:AjaxLogin1/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pikeun nganggeuskeun asup log, anjeun kudu ngasupkeun sandi anyar. Balukarna, anjeun kudu kaluar ti ieu kaca sarta kaleungitan robahan anjeun.