MediaWiki:Allmessagestext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Iki dhaptar kabèh pesen saka sistem sing ana ing bilik jeneng MediaWiki. Mangga pirsani MediaWiki Localisation lan translatewiki.net yèn panjenengan arep kontribusi ing lokalisasi generik MediaWiki.