MediaWiki:Allmessagestext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Iki pratélan layang sistem sing ana ing mandala aran MediaWiki. Mangga manjing Panglokalan MediaWiki lan translatewiki.net manawa panjenengan arep nyumbang ing panglokalan MediaWiki sing asli.