MediaWiki:Allpagesbadtitle/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дадениот наслов е неважечки или има меѓујазичен или меѓупроектна претставка. Може да содржи повеќе знаци кои не смеат да се користат во наслови.