MediaWiki:Allpagesbadtitle/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Judul kaca nu dibikeun teu bener atawa mibanda awalan antarbasa atawa antarwiki, nu ngandung karakter nu teu bisa dipaké dina judul.