MediaWiki:Alreadyrolled/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ora bisa mulihaké besutan pungkasan $1 déning $2 (rembug | contribs); ana wong liya sing wis mbesut utawa mulihaké kaca iki.

Besutan pungkasan kaca iku garapané $3 (rembug | contribs).