MediaWiki:Alreadyrolled/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Не може да се отповика последното уредување на страницата „$1“ извршено од $2 (разговор | contribs); некој друг веќе ја изменил или отповикал страницата.

Последното уредување го изврши $3 (разговор | contribs).