MediaWiki:Anno en desc/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

categorizations anglisht dhe Annotations. Kjo mbulesë mund të përdoret për të kategorizojnë pjesët e video ose për të shtuar informacione annotative se nuk është folur tekst