MediaWiki:Anoneditwarning/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Awas: Anjeun can asup log. Lamun ngédit, alamat IP anjeun bakal katempo ku balaréa. Lamun anjeun [$1 asup log] atawa [$2 nyieun akun], ngaran anjeun bakal natrat dina jujutan éditanana, kalayan sababaraha kauntungan lianna.