MediaWiki:Anontalkpagetext/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kjo është faqe diskutimi e një përdoruesi anonim, i cili nuk ka krijuar llogari, apo nuk e përdor atë. Prandaj ne do të përdorim adresën numerike të IP së tij për ta identifikuar. Adresa IP mund të shfrytëzohet prej disa përdoruesve. Nëse jeni përdorues anonim dhe keni përshtypjen se po ju drejtohen komente jorelevante, ju lutemi krijoni një llogari apo identifikohuni për të ju shmangur ngatërrimev me përdorues të tjerë anonim.