MediaWiki:Anontalkpagetext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Iki kaca parembugané panganggo anonim sing durung gawé akun, utawa sing ora nganggo akuné. Mula, awak dhéwé kudu nganggo alamat IP awujud angka kanggo nglacak dhèwèké. Alamat IP mangkono bisa dianggo déning sawenèh panganggo. Manawa panjenengan panganggo anonim lan rumasa yèn ana tanggepan sing ora ilok dieneraké marang panjenengan, mangga gawéa akun utawa mlebua log kanggo ngéndhani salah pangira karo panganggo anonim liyané ing tembé buri.