MediaWiki:Anontalkpagetext/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Iki yaiku kaca dhiskusi sawijining panganggo anonim sing durung kagungan akun utawa ora nganggo akuné, dadi kita keeksa kudu nganggo alamat IP-né kanggo nepangi. Alamat IP kaya mengkéné iki bisa dienggo déning panganggo sing séjé-séjé. Yèn panjenengan pancèn panganggo anonim lan olèh komentar-komentar miring, mangga nggawé akun utawa log mlebu supaya ora rancu karo panganggo anonim liyané ing mangsa ngarep.