MediaWiki:Anontalkpagetext/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова е разговорна страница со анонимен корисник кој сè уште не регистрирал корисничка сметка или не ја користи. Затоа мораме да ја користиме неговата бројчена IP-адреса за да го препознаеме. Една ваква IP-адреса може да ја делат повеќе корисници. Ако сте анонимен корисник и сметате дека кон вас се упатени нерелевантни коментари, тогаш создајте корисничка сметка или најавете се за да избегнете поистоветување со други анонимни корисници во иднина.