MediaWiki:Anontalkpagetext/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké. Ku kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga nyieun akun atawa asup log sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.