MediaWiki:Antispoof-name-illegal/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jeneng "$1" ora diidinaké supaya wong ora bingung utawa menggak ngapi-api jeneng panganggo sing wis ana: $2. Mangga pilihen jeneng liya.