MediaWiki:Antispoof-name-illegal/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jeneng "$1" ora olih dinggo supaya wong ora bingung utawa menggak ngapi-api jeneng panganggo sing wis ana: $2. Monggo pilihen jeneng liyane baen.