MediaWiki:Api-credits/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Разработувачи на Извршникот:

  • Роан Катау (главен резработувач од септември 2007 до 2009 г.)
  • Виктор Василев
  • Брајан Тонг Мињ
  • Сем Рид
  • Јуриј Астрахан (создавач, главен разработувач од септември 2006 до септември 2007 г.)
  • Brad Jorsch (главен разработувач од 2013 г. до денес)

Вашите коментари, предлози и прашања испраќајте ги на mediawiki-api@lists.wikimedia.org а грешките пријавувајте ги на https://phabricator.wikimedia.org/.