MediaWiki:Api-error-fileexists-shared-forbidden/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Një skedar me emrin "$1" tashmë ekziston në depon për skedarët e shpërndarë dhe nuk mund të mbishkruhet.