MediaWiki:Api-help-param-direction/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Во која насока да се набројува:

понови
Прво најстарите. Напомена: $1start мора да биде пред $1end.
постари
Прво најновите (по основно). Напомена: $1start мора да биде подоцна од $1end.