MediaWiki:Api-help-param-limited-in-miser-mode/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Напомена: Бидејќи сте во скржав режим, користејќи го ова може да добиете помалку од $1limit исходни ставки пред да продолжите; во крајни случаи може да не добиете ниедна ставка.