MediaWiki:Api-help-right-apihighlimits/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Уоптреба на повисоки ограничувања за приложни барања (бавни барања: $1; брзи барања: $2). Ограничувањата за бавни барања важат и за повеќевредносни параметри.