MediaWiki:Api-pageset-param-converttitles/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ако е потребно, претворај ги насловите во други варијанти. Работи само ако јазикот на викито поддржува претворање на варијанти. Такви се $1.