MediaWiki:Apiexplorer-intro/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Оваа страница прикажува документација за API на тековното вики. Стиснете на функција подолу за да добиете повеќе информации за тоа кои параметри можат да се употребат во секој повик. Погледајте ја и општата документација за API на МедијаВики.