MediaWiki:Apihelp-abusefiltercheckmatch-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Проверете дали филтер за злоупотреби ќе најде збир променливи. Овој настан на филтерот го заведува корисникот.

Се бара vars, rcid или logid (може да се употреби само едно).