MediaWiki:Apihelp-block-example-user-complex/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Блокирај го корисникот Vandal (Вандал) бесконечно со причината Vandal (Вандализам) и оневозможи создавање на нови сметки и праќање е-пошта.