MediaWiki:Apihelp-block-param-autoblock/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Автоматски блокирај ја последно употребената IP-адреса и сите понатамошни IP-адреси од кои лицето ќе се обиде да се најави.