MediaWiki:Apihelp-centralnoticeallocations-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Добијте ги доделувањата на заглавијата на Централни известувања за сите типови корисници под параметарскиот филтер.

Овој повик е само за JSON.