MediaWiki:Apihelp-compare-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Добивање на разлика помеѓу две страници.

Мора да се даде бројот на преработката, насловот на страницата или пак нејзина назнака за „од“ и за „на“.