MediaWiki:Apihelp-contributiontracking-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Следење на придонесите на дарителите преку извршник.

Овој извршник постои за да можеме да можеме да ја елиминираме меѓупросторната страница што инаку би се користела за следење на придонеси пред дарителот да биде предаден на платежниот обработувач.