MediaWiki:Apihelp-contributiontracking-param-language/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Јазичен код на корисникот. Пораките ќе бидат соодветно преведени (кога е можно). Ова одредува и каква страница за благодарност ќе му се појави на корисникот при завршувањето на дарувањето во порталот.