MediaWiki:Apihelp-cxsave-param-content/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Податоци од пасуси кодирани во JSON. Секој пасус претставува објект, и ги има следниве клучеви: content, sectionId, sequenceId, sequenceId, origin