MediaWiki:Apihelp-cxsave-param-progress/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Информации за потполноста на преводот (напредок). JSON со клучевите any, human, mt и mtSectionsCount. Вредностите на клучевите се постотоци.