MediaWiki:Apihelp-cxsuggestionlist-example-1/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tambahi sesirah ing pratélan kanggo pamrayoga ing mertal saka basa Inggris (en) marang basa Sepanyol (es). Menawa pratélan durung ana, pratélan anyal bakal digawé.