MediaWiki:Apihelp-cxsuggestionlist-example-1/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Додавање наслов во список како предлог за преведување од англиски (en) на шпански (es). Доколку списокот сè уште не постои, ќе се создаде нов список.