MediaWiki:Apihelp-edit-param-appendtext/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ставете го текстов на крајот од страницата. Го заменува $1text.

Користете $1section=new наместо овој параметар за да приложите кон новиот поднаслов.