MediaWiki:Apihelp-edit-param-md5/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

MD5-тарабата на параметарот $1text, или параметрите $1prependtext и $1appendtext поврзани. Ако е зададено, уредувањето нема да се изврши без тарабата да биде исправна.