MediaWiki:Apihelp-edit-param-starttimestamp/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Датум и време кога сте почнало уредувањето, кои се користат за утврдување на спротиставености во уредувањата. Соодветната вредност се добива користејќи curtimestamp кога ќе почнете со уредување (на пр. кога ќе се вчита содржината што ќе ја уредувате).