MediaWiki:Apihelp-edit-param-watchlist/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Безусловно додај или отстрани ја страницата од набљудуваните на тековниот корисник, користете ги нагодувањата или не ги менувајте набљудуваните.