MediaWiki:Apihelp-flow+lock-topic-param-reason/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Причина за заклучување или отклучување на темата. Имајте на ум дека клиентот на „Тек“ на викито тука користи „Означено како решено“, и става незадолжителни дополнителни информации во описот.