MediaWiki:Apihelp-json-param-callback/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ако е укажано, го обвива изводот во даден повик на функција. За безбедност, ќе се ограничат сите податоци што се однесуваат на корисниците.