MediaWiki:Apihelp-login-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Најавете се и добијте колачиња за заверка.

Во случај кога ќе се најавите успешно, потребните колачиња ќе се придодадат кон заглавијата на HTTP-одѕивот. Во случај да не успеете да се најавите, понатамошните обиди може да се ограничат за да се ограничат нападите со автоматизирано погодување на лозинката.